Arrangement ‘Dagtrip Gent en Leie’

We vertrekken in de voormiddag om 10u in de Assels in Drongen. We varen de oude Leie af aan de rand van de natuur en de fenomenale villa’s van Sint-Martens-Latem, Deurle, Bachte-Maria-Leerne, Deinze enz. De natuur en de bewoning langs de Leie zullen resulteren in talloze foto’s …

Rond de middag kan gelunched worden in één van de restaurants langs de Leie. Of u kiest voor een walking diner, verrassingsbrood of kaasplank op onze tocht. Er zijn tal van mogelijkheden, we geven je graag de nodige info.

Na de middag gaat het richting Deinze langs het oude Sas van Astene, een monument dat nog door de saswachter met de hand wordt bediend. We vervolgen onze tocht langs de Molens van Deinze naar het Schipdonkkanaal. Tegen een meerprijs van 150€ kunnen we dit met een snelvaartervaring afvaren. U kan ook de vaartrip verlengen met avondtocht door Gent. Een mooiere vaartocht op een rivier is bijna niet mogelijk. Absoluut uniek en een prachtig souvenir voor u en uw familie, geliefden en/of vrienden.

Aan boord is er een uitgebreide drankkaart aan democratische prijzen. We voorzien ook met plezier een verzorgde catering. Dat kan gaan van sandwiches over een tapas- of kaasplank tot een volledig walking dinner.

  • Vertrek volgens afspraak en beschikbaarheid.

  • Duur: ongeveer 8 uur.

  • Capaciteit tot 12 personen.

  • Prijs: 1.175€.

  • Weekend / feestdag: toeslag 200€.

  • Combineerbaar met een tocht door stad Gent bij avond of restaurant shuttle + 150€.