‘The small megayacht’

Absolute 45 Sport, het kleine megajacht.

Het compacte karakter van de Absolute 45 is eigen aan de stijl van de bouwer Absolute Yachts. In onze Cachet vertaalt zich dat in een luxueus jacht met een dynamische en sportieve uitstraling.

Geniet van de gracieuze en sportieve lijn van ons jacht Cachet. De Italiaanse jachtbouwer Absolute Yachts is een meester in het combineren van comfort, luxe en een sportief karakter. Het interieur werd met veel smaak en stijl ingericht. Kom aan boord en u waant zich meteen in een luxueus, compact appartement. Maar Cachet komt pas helemaal tot zijn recht wanneer hij met zijn sportieve lijnen over het water glijdt. Of klieft bij een snelvaartmoment.

Aan boord van Cachet vindt u ook 2 slaapkamers, 2 toiletten, 2 badkamers en ruime salon met zithoek en keuken. En dat alles in een zeer stijlvolle en aangename indeling. Ook het dek werd optimaal ingericht. Met veel ruimte en een comfortabele zithoek. Inclusief open keuken met grill!

Twee ruime zonnedekken vooraan en achteraan laten u genieten van de zonnestralen.

Het standaard zwemplateau werd vervangen door een ruimer exemplaar met echt hout. Hierdoor heeft u nog veel meer plaats om te genieten op het water met een glaasje. Het plateau geeft ook veel meer comfort bij het aan boord of aan wal gaan.

De kracht van de twee motoren onderlijnen het sportieve karakter van Cachet. Dankzij een stevige 700 pk en de sportieve stroomlijn gaat de maximum snelheid tot 33 knopen (pakweg 60 km/u). Niet mis voor een 14,75 meter lang, 12 ton wegend jacht …

Kortom, Cachet – onze Absolute 45 – is zeer ruim, elegant en erg mooi en functioneel afgewerkt. Een jacht met ‘Cachet’!