Boottochten op de Leie
Leuke arrangementen

Leie Cruises met Cachet biedt u diverse arrangementen voor heerlijke boottochten op de Leie. Van enkele uurtjes cruisen doorheen het prachtige Gent, over heerlijk ontspannende boottochten langs de Leie tot een unieke tweedaagse boottocht op ons prachtige jacht ‘Cachet’. Bovendien zijn al deze arrangementen perfect aanpasbaar aan uw wensen. Een licht andere route? Even alle PK’s van de boot los laten? Of combineren met een culinair hoogtepunt? We regelen voor u de perfecte boottocht op de Leie!

Cruise in Gent – Vanaf 495€

Ontdek de heerlijke stad Gent vanop het water. Mooie nieuwe architectuur, historische gebouwen en modernistische bouwwerken lossen elkaar af aan de oevers. Een unieke boottocht op de Leie!

Duur: 2u
Max. 12 personen

Cruise langs de Leie – Vanaf 550€

Proef de rustgevende sfeer van de kronkelende Leie. De boottocht gaat langs schitterende landschappen, impressionante villa’s en mooie dorpen zoals Sint-Martens-Latem.

Duur: 2u30min
Max. 12 personen

Cruise Gent en Leie – Vanaf 795€

We combineren de heerlijke Leie en zijn prachtige natuur met een prachtige kijk op Gent en zijn historische gebouwen. Uw Gentse gids geeft u onderweg graag deskundige uitleg.

Duur: 4u
Max. 12 personen

Dagtrip Gent en Leie – Vanaf 1.175€

Een boottocht van een volledige dag doorheen Gent en op de prachtige Leie. De lunch kan op de boot verzorgd worden. Of u luncht eventueel op een zalig terras aan de boorden van de Leie.

Duur: +- 8u
Max. 12 personen

Dagtrip Of 2-Daagse Brugge – Vanaf 1.350€

Vanuit de fiere Stad Gent brengen we een bezoek aan het Venetië van het Noorden. Bij een dagtrip keert u terug met de trein. Bij een tweedaagse boottocht overnacht u in een B&B of aan boord en keren we met de boot terug.

Duur: 1 of 2 dagen
Max. 12 personen

Cruise & Dine (Of Lunch) – Vanaf 475 tot 645€

Een middag of avondje een heerlijke boottocht combineren met een restaurantbezoek. U heeft de vrije keuze tussen een cruise op de Leie of naar Gent, met aansluitend restaurantbezoek.

Duur: 2 uur
Max. 12 personen

Cachet Exclusive – Vanaf 795€

Er zijn oneindig veel mogelijke redenen om iets te vieren met vrienden of familie aan boord van luxe jacht Cachet. We personaliseren uw cruise in goed overleg en maken er een onvergetelijk moment van.

Duur: 1/2 dag
Max. 12 personen